8 waardevolle tips , frustraties uit de positiekledingkast!

  • Geplaatst op
  • Door S.G. Kolk
  • 0
8 waardevolle tips , frustraties uit de positiekledingkast!

Speciaal voor jou, 8 waardevolle tip … weg met die vervelende kledingkast frustraties!

Het meest belangrijke is om dicht bij jezelf te blijven tijdens je zwangerschap, je lichaam zal veranderen, jouw persoonlijkheid niet. Tenslotte wil je er graag mooi en comfortabel uitzien, het liefst met een vleug zelfvertrouwen.

Tip 1,
Als je nieuwe jeans aantrekt, ga dan even zitten.
Voel jij de band niet in jouw buik, dan is de maat goed.
Voel je deze wel, ga dan voor een maat groter.

Tip 2,
Maak het elastiek los wanneer je jouw jeans in de wasmachine doet.
Hiermee blijft de kwaliteit van het elastiek behouden.
 
Tip 3,
Ideaal om te combineren … een zwarte of grijze jeans! Dit zijn tijdloze kleuren.
Zo is er een jeans met een hoge band, een lage band of een underbelly model, deze laatste is een broek die valt onder je buik.

Tip 4,
Kies in principe aan het begin van je zwangerschap een zelfde maat welke je had voor je zwangerschap. Maar zit de kleding aan de (te) strakke kant, koop dan een maatje groter.

Tip 5,
Draag jij graag jurkjes, blijf dit dan vooral doen! Kies voor een comfortabele positielegging of speciale zwangerschapspanty wanneer het frisser is.

Tip 6,
Het voordeel van een positiejurk is, dat het aan de voorpand iets langer is dan een reguliere jurk en aan de onderkant rond gesneden is. Naar mate de zwangerschap vordert, dan blijft de jurk mooi recht en kruipt niet omhoog.

Tip 7,
Ga voor (strakkere) elastische positiekledingkleding welke mooi om je lichaam en buik aansluit … jouw prachtige zwangere lijf mag gezien worden! Zoals tops, rokken/jurken en jeans. Combineer het met een colbertje of (lang) vest.

En de laatste tip.

Tip 8,
Wist je dat elke positiejeans voorzien is van veel stretchstof? Hierdoor is de broek enorm rekbaar. Deze kan de hele zwangerschap mee, zonder dat je elke maand een nieuwe broek hoeft aan te schaffen.

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.