Welkom bij de nieuwste site van Sonneschijn Positiekleding
  • GRATIS VERZENDING BINNEN NL
  • PERSOONLIJKE AANDACHT
  • PASSIE VOOR HET VAK
  • OPTIMALE SERVICE

Verzenden & retourneren

Betalen

Je kunt je bestelling betalen via iDEAL of Bancontact.
De website wordt zo goed mogelijk up to date gehouden, maar mocht er onverhoopt een artikel niet op voorraad zijn, dan wordt er contact met je opgenomen. 

Levertijd: voor 16.00 uur besteld, direct verzonden

Bestellingen binnen Nederland worden Gratis verstuurd voor zowel brievenbus als pakket.
​Bestellingen binnen Belgie zijn de verzendkosten standaard 8,95 euro ipv 13,00 euro als pakketdienst.

Na betaling wordt je bestelling zo snel mogelijk verzonden (ma t/m vr). De bezorging wordt verzorgd door PostNL. Houd binnen Nederland en België rekening met één of twee dagen bezorgtijd. In veel gevallen heb je de bestelling de volgende dag al in huis, doch uiterlijk binnen drie werkdagen. Bestellingen worden per brievenbuspost of pakketpost verzonden. Op de dag van verzending zal dit in een mail aangekondigd worden. Voor pakketpost geldt dat het pakketje bij de buren afgeleverd wordt indien je niet thuis bent. Als je dit niet wilt, geef dan bij de bestelling als opmerking “alleen huisadres” aan, of bijvoorbeeld je werkadres.
Mocht er onverhoopt een vertraging in de levering optreden wordt je hiervan op de hoogte gesteld. Je hebt dan de mogelijkheid om de bestelling zonder kosten te annuleren 

Indien een bestelling door een foutieve adresopgave retour komt zullen de gemaakte verzendkosten in rekening gebracht worden bij de klant. Dit geldt ook voor zendingen die geweigerd zijn of niet afgehaald worden op het postkantoor.

Retourneren.

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@sonneschijn.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

CONTACTGEGEVENS. 
Sonneschijn.nl 
Thierenskade 62 
2282 XW, Rijswijk. 
Email: info@sonneschijn.nl
Whatsapp: 06-40794633.
KVK nummer: 72014709. 
BTW nummer: NL022812349B02